Vitavea Ultrabiotique Fibres gyvosios bakterijos su skaidulomis Fibregum®
- Gamintojas:Vitavea, 85612 Montaigu, Prancūzija
- Prekės kodas: Žarnyno floros palaikymui, esant sutrikusiam žarnyno tranzitui.
- Prieinamumas: Sandėlyje
- 16.90€
-
11.83€
- Be PVM: 9.78€
Dieta, gyvenimo ritmo pokyčiai, stresas... gali turėti įtakos žarnyno floros pusiausvyrai ir vidurių užkietėjimui.
Ultrabiotique Fibres formulėje yra didelė pieno bakterijų dozė ir švelnios, vidurius laisvinančios tirpios maistinės skaidulos Fibregum®.
Padeda natūraliam žarnyno judėjimui ir žarnyno floros išlaikymui.
Penkios, moksliškai dokumentais pagrįstos, bakterijų padermės*.
●Penkių, moksliškai dokumentais pagrįstų pieno bakterijų sinergija, t.y. veikimas kartu ir didelė 20 milijardų šių bakterijų dozė, leidžia natūraliai atgauti reguliarų judėjimą ir išlaikyti žarnyno floros pusiausvyrą.
●Šios penkios pieno bakterijų padermės buvo atrinktos dėl jų atsparumo skrandžio rūgštingumui, tulžies druskoms ir dėl stipraus sukibimo su žarnyno ląstelėmis. Jos gyvos patenka į žarnyną ir garantuoja gerą kolonizaciją.
●Švelnios, vidurius laisvinančios tirpios maistinės skaidulos Fibregum® yra išgrynintos iš akacijos dervos, yra augalinės ir natūralios kilmės.
Viename paketėlyje:
●Plačiųjų akacijų derva 2655 mg, kurioje skaidulų 2389,5 mg.
20x109 KSV* gyvybingų pieno rūgšties bakterijų gamybos metu:
●Lactobacillus rhamnosus,
●Lactobacillus casei,
●Lactobacillus helveticus,
●Lactobacillus plantarum,
●Bifidobacterium lactis.
*KSV- kolonijas sudarančių vienetų.
Maisto papildas. 10 lazdelių. Grynasis kiekis 30 g.
Vartojimas: 1 lazdelė per dieną, praskiedžiant stikline vandens, geriausia valgio metu. Miltelius galima sumaišyti su maistu (jogurtu, kompotu ir kt.).
Sudedamosios dalys: plačiųjų akacijų derva (Acacia seyal); maltodekstrinas; mikroorganizmų kompleksas: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis; lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos; antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi sojos ir pieno pėdsakai.
Nevartoti kaip maisto pakaitalo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Tinkamumo laikui pasibaigus, produkto vartoti negalima. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
*Moksliniai tyrimai:
•Lactobacillus rhamnosus : Fiche Lallemand Lactobacillus rhamnosus GG; Dossier scientifique Lallemand; Thibault 2004; Mangell 2002; Kianifar et al, 2015; Gawronska et al, 2007; Cruchet et al., 2015; Braegger et al., 2011; Simadibrata et al., 2013; Hongisto, S., et al., 2006
•Lactobacillus helveticus: Fiche souche Lallemand L Lafti; Clancy, R.L ir kt., 2006 m; Fiche Lallemand Lactobacillus helveticus Lafti L10; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche L Heleveticus Lafti L10.
•Lactobacillus plantarum: Fiches souches L plantarum R1012 + B Breve HA129; Fiche Lallemand Lactobacillus plantarum Rosell-1012; Niedzielina, 2001; Levy, 1997; Hasslöf, 2010; Antonsson (review); Chlebcewicz-Szuba, 1998; Fiches souches L plantarum HA 119.
•Lactobacillus casei: Fiche Lallemand Lactobacillus casei Rosell-215; Matsumoto, K., et al, 2010.
•Bifidobacterium lactis: Fiche Lallemand Bifidobacterium lactis HA-194; Cruchet et al, 2015; Braegger et al, 2011; Derrien et al, 2019; Fiche Lallemand.
Gamintojas: Vitavea, laboratoires Vitarmonyl, 85612 Montaigu, Prancūzija.
Žymos: ultrabiotique fibres gyvosios bakterijos su skaidulomis fibregum®, maisto papildai, naturaliai apsaugai, maisto papildai ir kiti produktai, virskinimui ir zarnynui